Skënderaj po plotësohet me ndërtesën e veçantë Ileaa Hill! 
Ju prezantojmë fillimin e ndërtimit të projektit të mrekullueshëm, i cili do bëhet vendjetesë për shumë qytetarë.

Zgjedh Ileaa Group!
Realizoni ëndrrën, krijoni kujtime të reja!
ILEAA Group, shtëpia juaj e përhershme!
📌Investo për të ardhmen!🗝️
📞+383 49 369 222
📍 Rr. Sala dhe Hamit Jashari - Skënderaj
📧 info@ileaa-group.com
🌐 www.ileaa-group.com
#ILEAAGROUP #Arkitekturë #Ndërtimtari #Prishtina #Kosovë #arkitekturë #fyp #foryou #foryoupage

Skënderaj po plotësohet me ndërtesën e veçantë Ileaa Hill!
Ju prezantojmë fillimin e ndërtimit të projektit të mrekullueshëm, i cili do bëhet vendjetesë për shumë qytetarë.

Zgjedh Ileaa Group!
Realizoni ëndrrën, krijoni kujtime të reja!
ILEAA Group, shtëpia juaj e përhershme!
📌Investo për të ardhmen!🗝️
📞+383 49 369 222
📍 Rr. Sala dhe Hamit Jashari - Skënderaj
📧 info@ileaa-group.com
🌐 www.ileaa-group.com
#ILEAAGROUP #Arkitekturë #Ndërtimtari #Prishtina #Kosovë #arkitekturë #fyp #foryou #foryoupage
...

Në Ileaa Group ju pret një e ardhme e ndritur për gjithë familjen tuaj duke pasur mundësinë e përzgjedhjes së banesës ideale. 
Merr çelësin e së ardhmes e fillo jetën!

Zgjedh Ileaa Group!
Realizoni ëndrrën, krijoni kujtime të reja!
ILEAA Group, shtëpia juaj e përhershme!
📌Investo për të ardhmen!🗝️
📞+383 49 369 222
📍 Rr. Sala dhe Hamit Jashari - Skënderaj
📧 info@ileaa-group.com
🌐 www.ileaa-group.com
#ILEAAGROUP #Arkitekturë #Ndërtimtari #Prishtina #Kosovë #arkitekturë #fyp #foryou #foryoupage

Në Ileaa Group ju pret një e ardhme e ndritur për gjithë familjen tuaj duke pasur mundësinë e përzgjedhjes së banesës ideale.
Merr çelësin e së ardhmes e fillo jetën!

Zgjedh Ileaa Group!
Realizoni ëndrrën, krijoni kujtime të reja!
ILEAA Group, shtëpia juaj e përhershme!
📌Investo për të ardhmen!🗝️
📞+383 49 369 222
📍 Rr. Sala dhe Hamit Jashari - Skënderaj
📧 info@ileaa-group.com
🌐 www.ileaa-group.com
#ILEAAGROUP #Arkitekturë #Ndërtimtari #Prishtina #Kosovë #arkitekturë #fyp #foryou #foryoupage
...

Gëzuar Festën e Kurban Bajramit nga Ileaa Group!
Urojmë që kjo festë të sjellë paqe në zemrat tuaja dhe gëzim në shtëpitë tuaja.

Të lumtur festofshi gjithmonë!

www.ileaa-group.com

Gëzuar Festën e Kurban Bajramit nga Ileaa Group!
Urojmë që kjo festë të sjellë paqe në zemrat tuaja dhe gëzim në shtëpitë tuaja.

Të lumtur festofshi gjithmonë!

www.ileaa-group.com
...

Investo për jetën tuaj! 

Investoni për jetën tuaj duke blerë banesën më të përshtatshme për ju dhe familjen tuaj! 

Ndërtim i kualitetit të lartë, i projektuar në çdo detaj për një jetesë të rehatshme dhe të sigurtë! 

Zgjedh tipin e preferuar dhe merr çelësin tënd! 

Jetë e qetë, jetë e lumtur!
Zgjedh Ileaa Group!
Realizoni ëndrrën, krijoni kujtime të reja!
ILEAA Group, shtëpia juaj e përhershme!
📌Investo për të ardhmen!🗝️
📞+383 49 369 222
📍 Rr. Sala dhe Hamit Jashari - Skënderaj
📧 info@ileaa-group.com
🌐 www.ileaa-group.com
#ILEAAGROUP #Arkitekturë #Ndërtimtari #Prishtina #Kosovë #arkitekturë #fyp #foryou #foryoupage

Investo për jetën tuaj!

Investoni për jetën tuaj duke blerë banesën më të përshtatshme për ju dhe familjen tuaj!

Ndërtim i kualitetit të lartë, i projektuar në çdo detaj për një jetesë të rehatshme dhe të sigurtë!

Zgjedh tipin e preferuar dhe merr çelësin tënd!

Jetë e qetë, jetë e lumtur!
Zgjedh Ileaa Group!
Realizoni ëndrrën, krijoni kujtime të reja!
ILEAA Group, shtëpia juaj e përhershme!
📌Investo për të ardhmen!🗝️
📞+383 49 369 222
📍 Rr. Sala dhe Hamit Jashari - Skënderaj
📧 info@ileaa-group.com
🌐 www.ileaa-group.com
#ILEAAGROUP #Arkitekturë #Ndërtimtari #Prishtina #Kosovë #arkitekturë #fyp #foryou #foryoupage
...

Zgjedh banesën e ëndrrave në kompleksin magjik Ilea Hill! 
Një kompleks që ofron hapësirë rekreative dhe sipërfaqe duke filluar prej 144.75 m2. 
Magjia e vërtetë qëndron në planin e detajuar dhe komoditetin e ofruar!

Jetë e qetë, jetë e lumtur!
Zgjedh Ileaa Group!
Realizoni ëndrrën, krijoni kujtime të reja!
ILEAA Group, shtëpia juaj e përhershme!
📌Investo për të ardhmen!🗝️
📞+383 49 369 222
📍 Rr. Sala dhe Hamit Jashari - Skënderaj
📧 info@ileaa-group.com
🌐 www.ileaa-group.com
#ILEAAGROUP #Arkitekturë #Ndërtimtari #Prishtina #Kosovë #arkitekturë #fyp #foryou #foryoupage

Zgjedh banesën e ëndrrave në kompleksin magjik Ilea Hill!
Një kompleks që ofron hapësirë rekreative dhe sipërfaqe duke filluar prej 144.75 m2.
Magjia e vërtetë qëndron në planin e detajuar dhe komoditetin e ofruar!

Jetë e qetë, jetë e lumtur!
Zgjedh Ileaa Group!
Realizoni ëndrrën, krijoni kujtime të reja!
ILEAA Group, shtëpia juaj e përhershme!
📌Investo për të ardhmen!🗝️
📞+383 49 369 222
📍 Rr. Sala dhe Hamit Jashari - Skënderaj
📧 info@ileaa-group.com
🌐 www.ileaa-group.com
#ILEAAGROUP #Arkitekturë #Ndërtimtari #Prishtina #Kosovë #arkitekturë #fyp #foryou #foryoupage
...

Parking i sigurt për të gjithë! 

Zgjedh objektin banesor i cili premton parking të sigurt për të gjithë banorët!

Ileaa Group ju lehtëson jetën!

Jetë e qetë, jetë e lumtur!
Zgjedh Ileaa Group!
Realizoni ëndrrën, krijoni kujtime të reja!
ILEAA Group, shtëpia juaj e përhershme!
📌Investo për të ardhmen!🗝️
📞+383 49 369 222
📍 Rr. Sala dhe Hamit Jashari - Skënderaj
📧 info@ileaa-group.com
🌐 www.ileaa-group.com
#ILEAAGROUP #Arkitekturë #Ndërtimtari #Prishtina #Kosovë #arkitekturë #fyp #foryou #foryoupage

Parking i sigurt për të gjithë!

Zgjedh objektin banesor i cili premton parking të sigurt për të gjithë banorët!

Ileaa Group ju lehtëson jetën!

Jetë e qetë, jetë e lumtur!
Zgjedh Ileaa Group!
Realizoni ëndrrën, krijoni kujtime të reja!
ILEAA Group, shtëpia juaj e përhershme!
📌Investo për të ardhmen!🗝️
📞+383 49 369 222
📍 Rr. Sala dhe Hamit Jashari - Skënderaj
📧 info@ileaa-group.com
🌐 www.ileaa-group.com
#ILEAAGROUP #Arkitekturë #Ndërtimtari #Prishtina #Kosovë #arkitekturë #fyp #foryou #foryoupage
...

Përcakto vendin tënd të përhershëm në cilindo kat të llamellës A.
Llamella që ofron hapësirat më të përshtatshme për të gjithë familjen. E ndritshme, e sigurtë dhe efikase për nevojat tuaja.
Zgjedh vendin tënd!
Jetë e qetë, jetë e lumtur!
Zgjedh Ileaa Group!
Realizoni ëndrrën, krijoni kujtime të reja!
ILEAA Group, shtëpia juaj e përhershme!
📌Investo për të ardhmen!🗝️
📞+383 49 369 222
📍 Rr. Sala dhe Hamit Jashari - Skënderaj
📧 info@ileaa-group.com
🌐 www.ileaa-group.com
#ILEAAGROUP #Arkitekturë #Ndërtimtari #Prishtina #Kosovë #arkitekturë #fyp #foryou #foryoupage

Përcakto vendin tënd të përhershëm në cilindo kat të llamellës A.
Llamella që ofron hapësirat më të përshtatshme për të gjithë familjen. E ndritshme, e sigurtë dhe efikase për nevojat tuaja.
Zgjedh vendin tënd!
Jetë e qetë, jetë e lumtur!
Zgjedh Ileaa Group!
Realizoni ëndrrën, krijoni kujtime të reja!
ILEAA Group, shtëpia juaj e përhershme!
📌Investo për të ardhmen!🗝️
📞+383 49 369 222
📍 Rr. Sala dhe Hamit Jashari - Skënderaj
📧 info@ileaa-group.com
🌐 www.ileaa-group.com
#ILEAAGROUP #Arkitekturë #Ndërtimtari #Prishtina #Kosovë #arkitekturë #fyp #foryou #foryoupage
...