INFRASTRUKTURË

Previous slide
Next slide

ZGJERIMI DHE NDERTIMI I SHESHIT “FEHMI DHE XHEVË LLADROVCI” DRENAS

Previous slide
Next slide

RIKOSTRUIMI I BULEVARDIT ADEM JASHARI DHE LIDHJA ME PARKUN E QYTETIT

Previous slide
Next slide

ZGJERIMI I RRUGËS REGJIONALE (R102), KOMORAN-SKENDERAJ, SEGMENTI KLINË E EPËRME-MORINË LLOT 1

Previous slide
Next slide

NDËRTIMI I RRUGËS LUBOZHË-LUGU I BUTË, L=18 km