Ekipi ynë

Sigurisht që gjithë kjo punë nuk do të bëhej pa stafin tonë përkatës. Dëshiroj të falenderoj stafin dhe bashkëpunëtorët, të cilët na e kanë bërë ne punë më të lehtë për të arritur sukses dhe të kemi se me çfarë të krenohemi.

Enis Veliqi | CEO

Pozita: Drejtor Menaxhues
Email: enis@ileaa-group.com

Ilir Veliqi

Pozita: Drejtor Menaxhues
Email: ilir@ileaa-group.com

Agim Veliqi

Pozita: Menaxher Financiar
Email: agim@ileaa-group.com

Besart Hetemaj

Pozita: Menaxher i Administrates
Email: besart@ileaa-group.com

Nazmi Veliqi

Pozita: Menaxher i Operatives
Email: nazmi@ileaa-group.com

Leart Veliu

Pozita: Menaxher i Projekteve
Email: leart@ileaa-group.com