“ILEAA GR GmbH” vizitohet nga një delegacion i lartë nga Saksonia-Anhalt

Kompania nga Kosova “ILEAA GR GmbH”, e cila është specializuar në rrjetin e fibrit optik, më 14 maj ka pritur një delegacion të lartë zyrtarësh nga Saksonia-Anhalt. Ky takim ka qenë një rast për të prezantuar vendpunishtet e tyre në Harzgerode të Saksonia-Anhaltit dhe për të shfaqur angazhimin e tyre në zhvillimin e rrjetit të […]