ILEAA GROUP

Kompleksi
"STREET A"

Kompleksi “STREET A” do të i’u ofrojë një jetë të rehatshme dhe
hapësira gjelbëruese me plot vende rekreative, përfshirë këtu edhe
kënde lojërash për fëmijë dhe parkingje të mjaftueshme për tërë
banorët e kompleksit.

Ky kompleks përmban 13 tipe të banesave të formave dhe
madhësive të ndryshme, me mundësi zgjedhje për çdo person.
Banesat fillojnë nga 60 m²  deri tek ato me 218 m² .

Për ta bërë edhe më të veçantë përjetimin brenda banesave, mund të
zgjedhesh edhe PENTHOUSE ku ne i kemi projektuar në forma të
ndryshme duke iu mundësuar funksionalitet e rehati maksimale
në çdo hapësirë.

Kompleksi "STREET A"

përmban 13 tipe të banesave të formave dhe madhësive të ndryshme, me mundësi zgjedhje për çdo person. 

[01]   APARTAMENTE & PENTHOUSE

Ky kompleks përmban 13 tipe të banesave të formave dhe madhësive të ndryshme, me mundësi zgjedhje për çdo person. 

Banesat fillojnë nga 60 m² deri tek ato me 218 m². Për ta bërë edhe më të veçantë përjetimin brenda banesave, mund të zgjedhesh edhe PENTHOUSE
ku ne i kemi projektuar në forma të ndryshme duke iu mundësuar funksionalitet e rehati maksimale
në çdo hapësirë.

[02]   Gjelbrim

Pjesa e brendshme e banesës ka hapësirë për parking, por është e rrethuar me hapësira të gjelbrimit.
Kjo hapësirë mund te shfrytëzohet edhe për rekreacion nga fëmijët.

[03]  Afarizëm

Kompleksi ka shkallë rezistente ndaj zjarrit, fasadë të izoluar me lesh guri, mure sandwich në mes të banesave, senzor kundër zjarrrit, dritare plastike me standarde evropiane.

[04]   Parkingje

Poashtu është i pajisur me ashensor të cilësisë së lartë. Ka ngrohje qëndrore, oxhak për ventillim. Instalimet elektrike janë të prodhuesve të njohur. Furnizim me ujë të pijshëm 24/7.

Kompleksi "STREET A"

Banesat fillojnë nga 60 m² deri tek ato me 218 m² .

Banesat fillojnë nga 60 m² deri tek ato me 218 m² .

Ky kompleks përmban 13 tipe të banesave të formave dhe madhësive të ndryshme, me mundësi zgjedhje për çdo person. 
TIPI 1
TIPI 1 | 90.70 m²

30.17 m² - Qëndrim ditor
12.85 m² - Dhoma e gjumit
12.85 m² - Dhoma e gjumit
8.83 m² - Koridori
4.25 m² - Banjo
2.78 m² - Wc
5.44 m² - Ballkoni

TIPI 2
TIPI 2 | 113.95 m²

32.32 m² - Qëndrim ditor
14.00 m² - Dhoma e gjumit
12.31 m² - Dhoma e gjumit
14.10 m² - Dhoma e gjumit
9.40 m² - Koridori
4.96 m² - Banjo
2.53 m² - Wc
2.40 m² - Depo
5.85 m² - Ballkoni

TIPI 3
TIPI 3 | 84.60 m²

26.96 m² - Qëndrim ditor
9.98 m² - Dhoma e gjumit
13.29 m² - Dhoma e gjumit
9.05 m² - Koridori
4.76 m² - Banjo
3.65 m² - Wc
2.40 m² - Depo
3.95 m² - Ballkoni

TIPI 4
TIPI 4 | 90.10 m²

30.11 m² - Qëndrim ditor
12.92 m² - Dhoma e gjumit
13.44 m² - Dhoma e gjumit
6.80 m² - Koridori
5.05 m² - Banjo
2.46 m² - Wc
5.17 m² - Ballkoni

TIPI 5
TIPI 5 | 86.82 m²

31.56 m² - Qëndrim ditor
11.48 m² - Dhoma e gjumit
13.16 m² - Dhoma e gjumit
6.88 m² - Koridori
4.73 m² - Banjo
2.33 m² - Wc
4.16 m² - Ballkoni

TIPI 6
TIPI 6 | 79.35 m²

27.48 m² - Qëndrim ditor
11.32 m² - Dhoma e gjumit
12.04 m² - Dhoma e gjumit
7.64 m² - Koridori
5.44 m² - Banjo
4.17 m² - Ballkoni

TIPI 7
TIPI 7 | 60.90 m²

25.21 m² - Qëndrim ditor
13.05 m² - Dhoma e gjumit
5.42 m² - Koridori
4.67 m² - Banjo
4.17 m² - Ballkoni

TIPI 8
TIPI 8 | 116.0 m²

33.89 m² - Qëndrim ditor
11.98 m² - Dhoma e gjumit
14.04 m² - Dhoma e gjumit
12.14 m² - Dhoma e gjumit
15.78 m² - Koridori
4.89 m² - Banjo
2.09 m² - Wc
4.22 m² - Ballkoni

PENTHOUSE 01
PENTHOUSE 01 | 100.3 m²

32.08 m² - Qëndrim ditor
18.15 m² - Dhoma e gjumit
12.71 m² - Dhoma e gjumit
9.44 m² - Koridori
6.29 m² - Banjo
2.34 m² - Wc
4.00 m² - Ballkoni
118.2 m² - Terasa

PENTHOUSE 02
PENTHOUSE 02 | 88.70 m²

33.89 m² - Qëndrim ditor
11.98 m² - Dhoma e gjumit
14.04 m² - Dhoma e gjumit
12.14 m² - Dhoma e gjumit
15.78 m² - Koridori
4.89 m² - Banjo
2.09 m² - Wc
4.22 m² - Ballkoni

PENTHOUSE 03
PENTHOUSE 03 | 95.70 m²

33.82 m² - Qëndrim ditor
13.03 m² - Dhoma e gjumit
16.27 m² - Dhoma e gjumit
8.32 m² - Koridori
4.64 m² - Banjo
3.78 m² - Banjo
4.00 m² - Ballkoni
17.55 m² - Terasa

PENTHOUSE 04
PENTHOUSE 04 | 96.86 m²

33.95 m² - Qëndrim ditor
11.85 m² - Dhoma e gjumit
15.59 m² - Dhoma e gjumit
8.44 m² - Koridori
4.65 m² - Banjo
5.29 m² - Banjo
4.17 m² - Ballkoni
48.25 m² - Terasa

PENTHOUSE 05
PENTHOUSE 05 | 90.06 m²

30.11 m² - Qëndrim ditor
12.92 m² - Dhoma e gjumit
13.44 m² - Dhoma e gjumit
6.80 m² - Koridori
5.04 m² - Banjo
2.38 m² - Wc
5.17 m² - Ballkoni
18.00 m² - Terasa

Kompleksi "STREET A"

Banesat fillojnë nga 60 m² deri tek ato me 218 m² .

Kompleksi "STREET A"

Banesat fillojnë nga 60 m² deri tek ato me 218 m²

Zbuloni koston e apartamentut tuaj!

Ne do t'ju kontaktojmë për të diskutuar të gjitha detajet.

Kontaktoni me ne!

Telefoni

+383 49 369 222

Adresa

Kompleksi në Rrugën A | Prishtinë

Email

info@ileaa-group.com

Rrjetet Sociale