Ekipi ynë

ILEAA GROUP

Sigurisht që gjithë kjo punë nuk do të bëhej pa stafin tonë përkatës. Dëshiroj të falenderoj stafin dhe bashkëpunëtorët, të cilët na e kanë bërë ne punë më të lehtë për të arritur sukses dhe të kemi se me çfarë të krenohemi.

Pozita: Drejtor Menaxhues
Tel: +38349369222 | +38344633231 
enis@ileaa-group.com

Pozita: Drejtor Menaxhues
Tel: +38349192419 |  +38344192419 
ilir@ileaa-group.com

Pozita: Menaxher Financiar
Tel: +38349203070 
agim@ileaa-group.com

Pozita: Menaxher i Administrates
Tel: +38349224567
besart@ileaa-group.com 

Pozita: Menaxher i Operatives
Tel: +38349139444
nazmi@ileaa-group.com 

Pozita: Menaxher i Projekteve
Tel: +38349897665
leart@ileaa-group.com 

Kush jemi ne?

[01]   ILEAA GROUP

U themelua si një kompani ndërtimi në vitin 2009, me një qëllim të thjeshtë, duke ofruar shërbime cilësore në projektet e ndërtimit. Që atëherë ne jemi rritur çdo vit që kalon, kur bëhet fjalë për shërbimet tona fokusohemi në efikasitet dhe punë cilësore. Ne komunikojmë ngushtë me partnerët tanë të biznesit, duke siguruar që kërkesat e tyre të përmbushen në mënyrën më profesionale të mundshme. Aktualisht ne jemi duke u zgjeruar në markën gjermane duke krijuar kompaninë tonë simotër (me të njëjtin emër) në Halle Saale (Sachsen - Anhalt).

[02]   90 punonjës

Për shkak të zgjerimit të shpejtë aktualisht ILEAA GROUP punëson 90 punonjës me kohë të plotë + 35 nënkontraktorë. Ky grup punonjësish përmban: "Arkitektë, Inxhinierë (të gjitha kategoritë) dhe Gjeodezistë. Gama e stafit tonë përfshin edhe kapacitete të tjera të nevojshme për punë të ndryshme. Përveç kësaj kompania jonë disponon të gjitha pajisjet e nevojshme për zbatimin e kontratave komplekse.

[03]  +35,000,000.00 € 

Që nga themelimi i ILEAA GROUP ne kemi zbatuar kontrata në vlerë prej <+35,000,000.00 (milion) euro. Bazuar në kontratat e nënshkruara dhe transfertat financiare përmes sistemit bankar të Kosovës

[04]   ISO Standartet

Falë punës me cilësi të lartë që ofrojmë, ILEAA GROUP është certifikuar me këto standarde ISO: 

Kontaktoni me ne!

Telefoni

+383 49 369 222

Adresa

Rr. Mehmet Gradica, H6 - Nr.2
10000, Prishtinë - Kosovë

Email

info@ileaa-group.com

Rrjetet Sociale