KOMPLEKSI ILEAA

Kompleksi
"ILEAA"

Kompleksi “ILEAA” përbëhet nga tri ndërtesa banesore me planimetri të ndryshme, të cilat i përmbushin të gjitha standardet dhe nevojat tuaja.
Kompleksi banesor përmban tipet me sipërfaqe prej 62.09 m² deri në 120.00 m²

Ky kompleks do të i’u ofrojë një jetë të rehatshme dhe hapësira gjelbëruese me plot vende rekreative, përfshirë këtu edhe kënde lojërash për fëmijë dhe parkingje të mjaftueshme për tërë banorët e kompleksit.

Blerja e apartamenteve në këtë kompleks mundësohet edhe përmes bankës. 

Kompleksi "ILEAA"

[01]   Apartamente & Penthouse

Kompleksi “ILEAA” përbëhet nga tri ndërtesa banesore me planimetri të ndryshme, të cilat i përmbushin të gjitha standardet dhe nevojat tuaja.

Kompleksi banesor përmban tipet me sipërfaqe prej 62.09 m² deri në 120.00 m²

[02]    Gjelbrim

Pjesa e brendshme e banesës ka hapësirë për parking, por është e rrethuar me hapësira të gjelbrimit. Kjo hapësirë mund te shfrytëzohet edhe për rekreacion nga fëmijët.

[03]  Afarizëm

Kompleksi ka shkallë rezistente ndaj zjarrit, fasadë të izoluar me lesh guri, mure sandwich në mes të banesave, senzor kundër zjarrrit, dritare plastike me standarde evropiane.

[04]   Parkingje

Poashtu është i pajisur me ashensor të cilësisë së lartë. Ka ngrohje qëndrore, oxhak për ventillim. Instalimet elektrike janë të prodhuesve të njohur. Furnizim me ujë të pijshëm 24/7.

Kompleksi "ILEAA"

Kompleksi banesor përmban tipet me sipërfaqe prej 62.09 m² deri në 120.00 m²

Zbuloni koston e apartamentut tuaj!

Ne do t'ju kontaktojmë për të diskutuar të gjitha detajet.

Kontaktoni me ne!

Telefoni

+383 49 369 222

Adresa

Rr. 28 Nëntori Skenderaj

Email

info@ileaa-group.com

Rrjetet Sociale